O razmatranju

Spoznaj Boga razmatranjem Njegovih svojstava.

Dn 30

Ja želim da dublje upoznaš Moju ljubav, u kojoj je Moje srce rasplamsano prema dušama. To ćeš razumjeti kad budeš razmatrala Moju muku.

Dn 186

Isus mi reče da Mu se najviše sviđam razmatrajući Njegove bolne patnje. Po razmatranju dolazi veliko prosvjetljenje u moju dušu. Tko želi učiti iskrenu poniznost treba razmišljati o Isusovoj muci. Kad razmatram Isusovu muku postaje mi puno toga jasnije što prethodno nisam mogla shvatiti.

Dn 267

Jedan sat razmatrati Moju bolnu muku, veća je zasluga, nego se godinu dana bičevati do krvi. Razmatranje mojih bolnih rana od velike koristi je tebi a meni čini veliku radost.

Dn 369

Što su učinile milost i razmatranje od najvećeg zločinca! Kao umirući on je puno ljubio. – Sjeti me se kada dođeš u raj. Srdačno kajanje odmah mijenja dušu.

Dn 388

Ima malo duša koje pravim osjećajem razmatraju Moju muku. Većinu milosti podjeljujem dušama koje pobožno razmatraju Moju muku.

Dn 737

Moja kćeri, promatraj moje boli što sam ih podnosio za tebe, često i ništa ti se neće činiti velikim što za mene podnosiš. Najčešće Mi se sviđaš kad razmatraš Moje bolno trpljenje.

Dn 1512

Često Me nazivaš svojim Učiteljem. To je drago Mojem Srcu, ali ne zaboravi, Moja učenice, da si ti učenica Razapetog Učitelja. Neka ti je dovoljna ova riječ. Ti znaš što križ u sebi skriva.

Dn 1513

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s